divendres, 28 de desembre del 2012

Olesa Ràdio emetrà Els Miserables

L'emissora municipal retransmetrà la gravació del musical representat a La Passió d'Olesa fa tan sols dues setmanes. El musical serà la primera vegada que es podrà sentir en català i via radiofònica.

 

Fa dues setmanes es va representar al gran Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat el musical Els Miserables. La posada a escena anava a càrrec de l'Escolania i Cor Jove d'Olesa de Montserrat i de La Passió i va aconseguir reunir prop de 3.000 espectadors en tan sols dues representacions. Amb una allau de bones crítiques, era la primera vegada que es podia sentir el musical en llengua catalana.

Una de les dues apoteòsiques representacions d'Els Miserables fa un parell de setmanes a La Passió

Aquest 27 i 28 de desembre Olesa Ràdio emetrà íntegre l'àudio de la representació al teatre. Es podrà sentir a partir de les 10 del matí, el dia 27 el primer acte i el 28 el segon. D'aquesta manera, la producció amater d'Els Miserables continua batent rècords i serà la primera vegada a nivell estatal que es podrà sentir el musical vía radiofònica. Recordem que Olesa Ràdio es pot trobar al 90.1 FM i es pot seguir també via online al seu web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada