dissabte, 5 de gener del 2013

Tot llest per l'arribada dels Reis d'Orient a Olesa

Les carrosses ja estan preparades per rebre la visita de Ses Majestats i el seu seguici. Durant la cavalcada hi hauran restriccions de trànsit en carrers principals.


Com cada cinc de gener, els Reis d'Orient visiten els municipis d'arreu per omplir les cases d'il·lusió i de joguines.Olesa de Montserrat no n'és cap excepció i ja fa dies que es prepara per rebre Ses Majestats. Carrosses de tot tipus, elaborades en part per les associacions i entitats olesanes, acompanyaran i guiaran els tres reis pels carrers olesans durant gairebé tres hores de recorregut plenes d'emocions i de caramels.

A partir de les sis de la tarda, L'Embranzida oferirà un seguiment en directe la cavalcada de S.M. els Reis d'Orient. En Melcior, en Gaspar i en Baltasar arribaran en autobús, una de les novetats d'enguany,just davant de l'estació dels FGC des d'on iniciaran la tradicional rua pels carrers del municipi. Està previst que el seguici reial pugi pel carrer Pau Casals fins tombar l'avinguda Francesc Macià, que recorrerà fins el carrer Amadeu Paltor. Des d'aquest punt la comitiva seguirà pel carrer de les Argelines, Anselm Calvé, Jacint Verdeguer, altre cop l'avinguda de Francesc Macià, i pujarà finalment a la plaça Fèlix Figueras i Aragay (davant de l'Ajuntament) pels carrers República Argentina i Lluís Puigjaner. 

La Policia Local ja fa dies que ha col·locat els cartells de prohibició excepcional d'aparcament en els carrers més estrets.


Precisament, amb motiu d'aquesta cavalcada hi hauran alguns carrers que romandran tancats al trànsit de vehicles particulars i prohibicions d'aparcament des de les quatre de la tarda fins acabada la rua. La Policia Local ha advertit als residents dels carrers afectats que si han de fer ús aquesta tarda del cotxe que el deixi estacionat fora de la zona de la cavalcada. Entre les altres recomanacions que han emès els agents s'hi troben la de no recollir caramels que caiguin a prop de les rodes de les carrosses reials ni travessar el carrer entre vehicle i vehicle. A més a més aconsellen als pares pactar un punt de trobada amb els més petits per si es perden durant el pas de la comitiva.

Recordem que a partir de les sis de la tarda, L'Embranzida oferirà un seguiment en directe per Twitter i pel blog de la cavalcada, des de l'inici i fins el final. A més a més, Olesa Ràdio emetrà un programa especial de prop de tres hores de durada pel seguiment de Ses Majestats en la seva arribada al municipi.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada