dimarts, 11 de desembre del 2012

Olesa per la Independència prepara un sorteig per la Fira de Nadal

La secció local de l'ANC té previst vendre i sortejar caganers independentistes, samarretes de l'associació i altres productes. Durant la jornada es projectaran vídeos i es faran petites xerrades per esvair els dubtes sobre la independència.


Olesa per la Independència serà present a la Fira de Nadal d'Olesa de Montserrat. D'aquesta manera, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) buscarà fer arribar als olesans i olesanes els beneficis que, diuen, aportaria una Catalunya independent. Durant tot el dia 15 de desembre, posaran al servei dels ciutadans que s'acostin a la fira dos ordinadors per consultar vídeos i dades d'interès sobre un eventual procés d'emancipació.

Olesa per la Independència també va posar parada a l'últim Correllengua. Imatge d'arxiu.


A més a més, es posaran a la venda caganers amb l'estelada, samarretes de l'ANC, tangues independentistes per a home i per a dona i altre tipus de marxandatge  A la tarda es durà a terme el sorteig d'alguns d'aquests productes davant de la Biblioteca Santa Oliva, on hi haurà ubicada la paradeta.

Per altra banda, i tal i com ha confirmat a L'Embranzida Albert Amat, membre d'Olesa per la Independència, es programaran diverses xerrades al llarg del dia de cinc a deu persones per esvair dubtes que puguin generar el procés d'independència. De fet, aquestes mini-xerrades, batejades pels organitzadors amb el nom de taper-cat, ja es van dur a terme a la Residència Santa Oliva, amb molt bon resultat.

Respecte a les properes activitats de l'entitat, Amat ens ha confirmat que estan analitzant els resultats de les últimes eleccions autonòmiques per esbrinar en quins barris es va concentrar el major nombre de vots federalistes i contraris a la independència per preparar una xerrada als locals de les Associacions de Veïns corresponents.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada