divendres, 7 de desembre del 2012

El voluntariat vicencià rep més de 6.000 quilos d'aliments

La plataforma olesana "Importa qui ets, importa el que fas" dóna tot el material recollit en un mes al col·lectiu vicencià.

 

Aquest mes de novembre, la plataforma ciutadana "Importa qui ets, importa el que fas" ha recollit més de 6.000 quilos de menjar. En aquesta iniciativa solidària, voluntaris i voluntàries de la plataforma se situaven cada divendres i cada dissabte al costat dels principals centres comercials d'Olesa. D'aquesta manera es pretenia que els compradors que sortien de la gran superfície dipositessin algun producte acabat de comprar a una de les caixes d'aquesta plataforma.

Una de les parades solidàries de recollida d'aliments davant l'Ajuntament d'Olesa.
Els membres de la plataforma "Importa qui ets, importa el que fas" i els olesans i olesanes han valorat molt positivament aquesta iniciativa, que, aquest cop, ha servit per allargar les provisions de les que disposa el col·lectiu Vicencià. Així doncs, aquests 6.000 quilos d'aliments aniràn destinats a les persones amb pocs recursos que així ho vulguin. A més a més, des del col·lctiu s'ha volgut recordar que és en aquests mesos de nadal és quan la demanda creix més i ha expressat el seu agraïment a aquesta plataforma i a tots els olesans i olesanes que han contribuït aportant-hi material per altres vies.

La plataforma ja ha anunciat que aquesta recollida d'aliments no serà l'última i que ja es plantejen fer algunes activitats solidàries els propers mesos. Una proposta amb la que estan treballant és en la creació d'un Banc del Temps. Aquesta iniciativa consistiria en dur a terme intercanvis de coneixements entre les persones que ho vulguin. 

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada