dissabte, 1 de desembre del 2012

Olesa comença a fer bossa per la Marató de TV3

La subhasta solidària d'art olesà aconsegueix recaptar 1.100 euros que aniran destinats a La Marató. S'han programat fins a sis activitats diferents al municipi per recollir fons contra el càncer.


Olesa de Montserrat es torna a bolcar un altre any amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer. És per això que ja estan programades més de sis activitats a Olesa per recollir donatius destinats a aquesta causa. És el cas de la subhasta d'art local que ha tingut lloc avui a l'auditori de la Casa de Cultura. Prop d'una trentena d'obres s'han licitat amb un preu de sortida modest per a propiciar les ofertes. El grup d'habaneres esparreguerí "Roques Blaves" ha sigut l'encarregat d'amenitzar la vetllada, que a comptat amb un centenar de persones.

Els pròxims dies es preveu la celebració d'un Torneig Social de Tennis i de Pàdel al Club Tennis Olesa, el sorteig d'una manta de patchwork, una gimcana solidària organitzada per l'AMPA del CEIP Puigventós i una xerrada sobre el càncer a l'Institut Daniel Blanxart.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada