dissabte, 1 de desembre del 2012

El Bloc Olesà no pactarà els pressupostos amb el Partit Popular

En una assemblea oberta al públic, la sala ha votat per unanimitat la opció de no col·laborar amb el Partit Popular. L'Alcalde també ha recordat que la Generalitat deu a Olesa més de 700.000 euros.

 

Aquest divendres ha tingut lloc a l'auditori municipal una assemblea oberta del Bloc Olesà. L'alcalde d'Olesa, Salvador Prat, ha sigut l'encarregat de repassar tot el programa electoral, punt per punt, i d'avaluar què s'ha complert i què no. Prat a destacat que gràcies a la gestió que està fent el seu grup polític local, Olesa tancarà aquest any 2012 amb un lleuger superàvit. No obstant això, ha sigut crític i contundent amb la Generalitat, afirmant que "deuen a Olesa entre set cents mil i vuit cents mil euros, que fan molta falta per tirar endavant el municipi." Prat ha relacionat directament l'incompliment d'algunes promeses electorals com la construcció del pavelló de Sant Bernat amb aquest deute econòmic pendent.  

Al final de l'acte, el Bloc Olesà va respondre les queixes i suggerències dels assitents.

Per altra banda, l'assemblea ha servit també per parlar sobre els pactes de govern amb altres forces locals per tirar endavant els pressupostos per l'any 2013 i per les ordenances fiscals. Els dirigents del Bloc Olesà han volgut destacar les bones vibracions amb el PSC, amb Entesa dels Olesans (EO) i amb ERC, veient-los com a possibles aliats. Tot i així, també es va fer esment d'una proposta que els hi havia arribat de la secció local del PP, amb dos regidors al consistori, oferint-los la votació a favor dels pressupostos i un pacte lleial de cara l'any vinent. Tanmateix, i amb una votació a mà alçada, els assistents ahir a l'acte van desestimar aquesta opció per unanimitat. 

Finalment, i referint-se a la propera aprovació dels pressupostos el tinent d'Alcalde, Joan Segado, ha advertit a la resta de formacions que "qualsevol regidor ha de deixar de banda de tant en tant el color del partit per vetllar pel bon funcionament de l'Ajuntament i del municipi". 

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada