divendres, 7 de desembre del 2012

L'Associació de Botiguers i Comerciants d'Olesa engega la campanya nadalenca

L'Associació repartirà entre els clients dels comerços olesans prop de 1.200 regals. D'aquesta manera, es busca guanyar terreny a les grans superfícies.

 

Aquesta setmana l'Associació de Botiguers i Comerciants d'Olesa ha donat el tret de sortida a la campanya nadalenca. Enguany, i com ja va passar en les últimes edicions, la campanya es centrarà a la promoció de les compres als comerços locals i no a les grans superfícies, que monopolitzen les compres nadalenques. Tanmateix, aquest any hi ha una novetat. A totes les botigues adherides a aquesta ssociació, es repartiran entre els seus clients unes butlletes "rasca-rasca" en les quals es sortejaran 1.183 premis.

La ja tradicional fira del comerç olesà, en una imatge d'arxiu.

En declaracions a Olesa Ràdio, la presidenta de l'entitat, Montse Camps, ha destacat que aquests regals han estat possibles gràcies a les donacions dels botiguers olesans. A més a més, ha anunciat el premi més llaminer al que el client pot optar jugant a aquest innovador "rasca-rasca": un viatge per a dues persones en globus aerostàtic a terres gironines. Per altra banda, ha volgut animar als botiguers olesans a decorar els seus aparadaors per així, afirma, "fer notar als ciutadans d'Olesa que el seu municipi és un bon lloc per dur-hi a terme les compres de nadal".

Montse Camps també ha comentat que aquest any no han pogut ajudar econòmicament l'Ajuntament d'Olesa en la col·locació dels llums de nadal als carrers. Això ha estat així perquè, tal i com apunta Camps, "la generalitat no ens ha pagat encara la subvenció que ens pertoca". Així doncs, l'Ajuntament ha assumit tots els càrrecs de la col·locació dels adormns nadalencs al municipi, però Camps ja ha anunciat que de cara a l'any vinent segurament hi podran contribuir.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada