diumenge, 9 de desembre del 2012

La Fira de Nadal es perfila com una de les més solidàries dels últims anys

Durant tot el dia el Voluntariat Vicencià recollirà roba per a infants. La diada també comptarà amb les tradicionals paradetes d'artesania.


El 15 de desembre es posarà en marxa la Fira de Nadal d'Olesa de Montserrat, que enguany es reafirma com una data important pels botiguers, comerciants i consumidors del municipi. Com les últimes edicions, des de les 9 del matí i fins les 8 del vespre s'instal·laran  paradetes de productes artesans i de la terra a la plaça de Fèlix Figueras i Aragay, just davant de l'Ajuntament. A la mateixa plaça es duran a terme varies activitats, entre les que destaca l'actuació que oferirà la Coral de mares i pares de l'Escola Municipal de Música, l'Esbart olesà i el Grup B-120.


La brigada municipal ja ha col·locat els peus de formigó que aguantaran les paradetes el proper dia 15 de desembre.

L'Eixida de l'Art, associació organitzadora d'aquesta fira amb col·laboració amb el consistori olesà, ha anunciat que durant tota la jornada es recollirà roba per a infants entre 3 i 12 anys a la mateixa plaça de l'Ajuntament a càrrec dels voluntaris i voluntàries del Col·lectiu Vicencià. Aquesta mateixa plataforma d'ajuda a les persones amb pocs recursos oferirà a la tarda una xocolatada amb un preu mòdic, destinat també a aquest col·lectiu més vulnerable de la societat. 

Recordem que el mateix dia 15 de desembre es farà el Concert de Nadal a càrrec de les Veus d'Ariadna, voluntaris de l'associació Ariadna que busquen, d'aquesta manera, recaptar fons per els afectats de càncer de mama. Les entrades per aquest esdeveniment es podran recollir directament a l'Auditori de la Casa de Cultura, lloc del concert, pel preu de 5 euros.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada