dimecres, 2 de gener de 2013

El patge Viu-viu recull les cartes dels nens olesans

Prop d'un centenar d'infants acompanyats dels seus pares han entregat els seus desitjos per escrit a l'enviat dels Reis Mags d'Orient. La Passió d'Olesa n'ha sigut l'escenari.


Aquest diumenge 31 de desembre ha tingut lloc la visita del patge Viu-Viu al municipi. Els nens no han volgut deixar escapar la oportunitat i s'han acostat al gran Teatre de La Passió per a fer-li entrega dels desitjos que volen fer arribar als Reis Mags abans del dia 5 de gener. Entre els desitjos dels nens olesans més demanats enguany s'hi troben tota mena de productes dels personatges animats més de moda als últims temps.

http://www.olesam.cat/images/1574.jpg
El patge Viu-Viu a La Passió amb un dels menuts que s'ha acostat a entregar-li la carta.

Com cada any, un centenar d'infants de les llars olesanes no han faltat a la cita reial. Entre els assistents hi han sovintejat cares d'il·lusió, de neguit, de sorpresa i, en algun cas, de por. Recordem que si encara no heu pogut entregar la carta en mà, sempre la podeu enviar per correu ordinari.

Per altra banda, el dia 5 de gener tindrà lloc la tradicional Cavalcada de Reis pels principals carrers del municipi, tenint com a inici l'estació dels FGC i acabant a la plaça Fèlix i Aragay, davant l'Ajuntament. Allà l'alcalde del municipi, Salvador Prat, està previst que entregui la clau mestre que obra les portes de tota la vila per, així, omplir-les d'il·lusió i dels desitjos que se'ls hi ha fet arribar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada