diumenge, 21 d’octubre del 2012

La Fundació Arts i Oficis dóna el tret de sortida a la 21a edició de la mostra de pintura local

La directora de la Fundació Arts i Oficis d'Olesa de Montserrat, Mercè Segura, ha volgut remarcar que "malgrat els temps que corren, l'interès en la creació artística no ha defallit".

 

Des d'avui i fins el 4 de novembre romandrà oberta l'exposició Pintors d'Olesa a la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura. Les obres, la majoria d'elles inèdites, es podran visitar gratuïtament tots els dies de la setmana. L'inauguració de la mostra va congregar prop d'una trentena de persones i va acabar amb el lliurement de diplomes als pintors participants. 


Alguns dels quadres que es poden veure a l'exposició d'enguany. Destaquen per la seva varietat temàtica, cromàtica i tècnica.

Una seixentena d'obres són les que es poden trobar exposades enguany a la 21a edició de la mostra Pintors d'Olesa. Quaranta pintors i pintores del municipi han volgut sumar-se a l'exposició organitzada per la Fundació d'Arts i Oficis i per l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat. Les obres es mostren classificades entre aquelles que són de "petit format" i les que són de "mig format" i van degudament numerades per ser identificades ràpidament. Al visitnat se li farà entrega d'un full informatiu on consta la correspondència entre el número de quadre i el nom i cognom de l'autor.

L'acte d'obertura va comptar amb la presència de la directora de la Fundació d'Arts i Oficis d'Olesa, Mercè Segura, del primer Tinent d'Alcalde del municipi, Joan Segado, i de poc més de vint persones. Mercè Segura va donar inici a l'exposició "agraïnt l'assistència i la participació de la majoria dels pintors que prenen part de l'exposició". Tot seguit, ha volgut deixar clars els objectius d'aquesta mostra: "La voluntat d'aquesta exposició és la d'ajudar a la difusió de les activitats culturals i artístiques i, sobretot, de la creació artística". Segura ha subratllat també que "des de la Fundació i des de l'Escola el que busquem és que la gent tingui interès en l'art. Malgrat els temps que corren, sembla que la gent té molt més interès en les coses orientades a aquesta professió".


La directora de la Fundació Arts i Oficis d'Olesa, Mercè Segura, agraïnt als pintors la participació a la iniciativa.

Joan Segado, Tinent d'Alcalde, ha volgut remarcar la feina feta per la Fundació i pels pintors en unes obres que ha qualificat com a "maques, amb caliu, originals, diferents, molt bones i amb matisos, amb tècniques i amb colors molt variats." Segado també ha llençat un missatge d'optimisme a tots els assistents reclacant que "l'art, en aquests temps de crisi i dificultats pot ajudar a fer-nos una mica més feliços".

La inauguració a conclòs amb el lliurement de diplomes als pintors partíceps en l'exposició i amb un petit refrigeri.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada