dissabte, 22 de desembre del 2012

La sort passa de llarg d'Olesa

La rifa de nadal no deixa cap premi important al municipi. Martorell, en canvi, en rep un cinquè i reparteix 60.000 euros entre els afortunats.

 

Com ja va passar l'any passat, la sort no ha agraciat els vilatants d'Olesa que han vist com cap dels premis importants de la Loteria de Nadal ha caigut al municipi. El primer premi, amb el número 76058, ha recaigut en gran part a Alcalà de Henares i Madrid, tot i que Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Castelldefels també n'han venut algunes sèries. Cal dir que la Penya Madridista d'Olesa ha venut el 76468, molt pròxim al número agraciat amb la Grossa i que, en finalitzar amb el mateix número podran reclamar el retorn de l'import. 

Alguns dels dècims comprats a Olesa de Montserrat i que no han estat premiats a la rifa de nadal.

Un dels vuit cinquens premis ha caigut molt a prop d'Olesa de Montserrat, concretament a Martorell. L'Administració número 4 de Martorell, que ja fa anys que ven dècims per la loteria, ha estat l'encarregada de vendre el número 22346. Gairebé la totalitat dels dècims es van vendre per finestreta dies abans del sorteig nadalenc i, per tant, és molt probable que els compradors fossin gent del municipi. L'Adminisració martorellenca es calcula que amb aquest premi ha repartit uns 60.000 euros entre tots els dècims dispensats.

A Olesa caldrà esperar la publicació oficial de la llista de premis menors per veure si el municipi ha estat, o no, agraciat. Per altra banda cal contemplar la possibilitat que olesans i olesanes hagin comprat un dècim premiat a les localitats on han caigut els premis importants i, per tant, en seiguin beneficiats.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada