dimarts, 30 d’octubre del 2012

Un bus gratuït facilitarà el desplaçament al cementiri de Can Singla per la festivitat de Tots Sants

L'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans un bus gratuït d'anada i tornada al cementiri de Can Singla durant els dies 31 d'octubre i 1 de novembre. Amb aquesta iniciativa es busca evitar que la gent sense vehicle propi corri el risc de fer el trajecte a peu.

 

Durant la festivitat de Tots Sants, el cementiri municipal de Can Singla és visitat per un nombre molt important d'olesans. És per aquest motiu que, un any més, l'Ajuntament proporcionarà els dies 31 d'octubre i 1 de novembre un servei gratuït de bus tan d'anada com de tornada. Els motius d'aquesta iniciativa, segons el regidor de mobilitat Francesc Rosa és que com que el cementiri està tan allunyat del nucli urbà, tota aquella gent que no disposi de vehicle propi haurà de desplaçar-s'hi a peu, pel voral de la carretera de Les Carpes, assumint el perill que comporta aquesta acció. D'aquesta manera, doncs, el Consistori olesà vol procurar un transport segur i còmode a totes les persones que vulguin assistir al cementiri per Tots Sants.


El servei de bus tindrà parada al Centre Cívic de les Planes, al Centre Cívic Sant Bernat, a la rotonda dels Closos, a la plaça de l'Oli, a la Central i finalment al cementiri de Can Singla.

El 31 d'octubre, el bus sortirà d'Olesa a les 11, 12, 16 i 17 hores, i partirà del cementiri cap al nucli urbà a les 11.30, 12.30, 16.30 i 17.45 hores. El dia 1 de novembre, en canvi, les sortides d'Olesa seran cada hora; de les 9 del matí a la 1 del migdia, i a les 4 i a les 5 de la tarda. El de tornada sortirà a les hores i mitja, entre les 9.30 i les 13.30 hores, i també a les 16.30 i les 17.45 hores.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada