dissabte, 20 d’octubre del 2012

Olesa es bolca contra el càncer de mama

Aquest divendres passat es va celebrar arreu el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Olesa no en va ser una excepció. L'Associació  Ariadna, que lluita des de fa temps contra les malalties del càncer de mama, va fer-se notar al carrer fent saber a la gent quins efectes podia tenir el desenvolupament de la malaltia. Segons els organitzadors d'aquesta iniciativa pretenien, així, "fer entendre que el càncer de mama es pot curar, però només mitjançant la detecció precoç". 

El balcó de l'Ajuntament d'Olesa lluirà fins diumenge un llaç rosa per celebrar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Les activitats programades per aquesta causa no se centren tan sols en divendres. Ariadna ha preparat un Festival al Teatre de La Passió del municipi amb la finalitat de recaptar fons per combatre aquest tipus de càncer. El preu de l'entrada serà de 10 euros els adults i de 5 euros els nens, i es poden adquiri anticipadament a Natura Carmen i a la Polleria Lola, ambdós establiments al Mercat Municipal d'Olesa. L'organització també ha assegurat que les entrades es podran adquirir, també, el mateix dia a les taquilles del teatre dues hores abans de l'inici de l'espectacle.

Per altra banda, el Consistori de la Vila ha volgut sumar-se a la causa penjant un llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama, al balcó de l'Ajuntament des de divendres i durant tot el cap de setmana.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada