dissabte, 3 de novembre del 2012

Solidaritat comença la precampanya

Solidaritat busca, d'aquesta manera, superar el boicot mediàtic que afirmen que els fan els mitjans autonòmics.


La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Olesa de Montserrat ha començat la penjada de cartells de la precampanya de les eleccions del 25 de novembre.S'han penjat gairebé cinquanta cartells reparitits per tot el municipi, amb l'esperit de "fer arribar el missatge de Solidaritat als olesans i a les olesanes", tal i com afirmen fonts del partit. 

Un membre de la secció local de SI durant la penjada de cartells de precampanya a Olesa.

La secció local preveu, en els pròxims dies, repartir prop de 2.000 tríptics als cotxes on s'explica quina és la feina que han fet els tres diputats de SI al Parlament de Catalunya durant l'última legislatura. SI encara aquesta precampanya amb molta força per respondre davant el "boicot mediàtic" que diuen "ens fan els mitjans autonòmics com TV3 o diaris com La Vanguardia". 

El divendres dia 9 de novembre, ja en campanya electoral, Solidaritat ha anunciat que posarà una paradeta informativa a la Plaça de l'Oli per "acostar-se als ciutadans i explicar-los perquè han de dipositar la seva confiança en nosaltres." La Núria Cadenes, número 3 de SI a les llistes per Barcelona, serà a la paradeta d'Olesa.

Marc Amat Vilà

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada