dijous, 1 de novembre del 2012

Poc més de quinze persones a l'inici de pre-campanya d'ERC a Olesa

La baixa assistència de públic ha marcat el tret de sortida de la pre-campanya d'ERC a Olesa. Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló, ha sigut l'encarregat de dirigir una xerrada sobre la situació actual de Catalunya. 


Abans d'ahir, ERC va començar la roda d'actes al municipi per difondre el programa del partit republicà a les eleccions d'aquest 25 de novembre. L'alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, va ser el convidat per exposar la feina feta a la seva població. Recordem que Sant Pere va ser el primer municipi del Principat a declarar-se "Territori Català Lliure", en una moció presentada al Ple municipal. La xerrada va comptar amb la presència d'una quinzena de persones i va començar amb vint minuts de retard.

La pluja i el partit del Barça van contribuir a la poca assistència de públic a la xerrada de Fàbregas.


La presentació de l'acte va córrer a mans de Martí Fortuny, membre de la secció local d'ERC. Fortuny va voler recordar que "la independència és la única solució a la situació que vivim" tot i reconèixer que "l'Estat Espanyol ens ho posarà molt i molt difícil". Pel que fa a les eleccions d'aquest mes de novembre va advertir als presents que són uns comicis molt importants pel futur del nostre país i que Europa segur que tindrà els ulls fixats al què passi a Catalunya.

Jordi Fàbregas durant el seu parlament va repassar tota la història de les consultes, tan d'Arenys de Munt com de Sant Pere de Torelló, i va parlar, també, de la moció que havien presentat al Ple municipal per declarar el municipi "territori català lliure". Posteriorment, aquesta declaració es va estendre a diverses poblacions de tot Catalunya. També va fer referència a "la denúncia que sectors espanyolistes" han imposat als alcaldes i regidors que han votat a favor de la moció per destituir-los del càrrec. 

Per cloure la xerrada, es va recordar que Olesa presentarà aquesta moció al següent Ple i, en referència a l'alcalde Salvador Prat present a la sala, que la secció local d'ERC confia en els vots a favor del Bloc Olesà (BO), partit que actualment governa el consistori.

Marc Amat Vilà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada