dimarts, 20 de novembre del 2012

La Creu Roja activa un dispositiu especial pel 25N

La institució proporcionarà un servei especial de transport perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin votar.  

 

La Creu Roja ha anunciat aquest dimarts que tornarà a oferir servei per les persones minusvàlides o amb mobilitat reduïda el dia de les eleccions al Parlament. Aquesta iniciativa ja es va dur a terme durant els últims comicis, ara fa dos anys. L'organització pretén fer possible el dret de les persones amb problemes de mobilitat poder assistir als seus respectius col·legis per poder exercir el seu dret a vot.

La propaganda electoral ja fa dies que ha arribat ales llars olesanes.

El servei de transport adaptat es posarà a disposició de tots els que ho sol·licitin de forma gratuïta  i cobrirà tota la zona del Baix Llobregat Nord. Per demanar més informació o per concertar el servei, les persones interassades podran trucar al 937750550 abans del divendres dia 23 de desembre.

Per altra banda, L'embranzida prepara un seguiment especial pel diumenge dia 25. Farà un seguiment en directe de les eleccions del Parlament de Catalunya a Olesa de Montserrat. S'actualitzaran continuament continguts multimedia i de text, que informaran sobre les possibles incidències a peu d'urna i tot allò sobre el transcurs de la jornada electoral. Quan tanquin els col·legis informarem a temps real sobre l'escrutini a la nostra localitat.

Marc Amat Vilà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada